За нас

За нас

Rabox.eu е онлайн магазин за висококачествени дрехи нови, и втора употреба. Ние обичаме модата и следим последните модни тенденции, ценим красивите и уникални модели и държим на качеството на дрехите. В съвременния свят сме свидетели на огромно производство на дрехи на конвейр със занижено качество, с които трудно можем да изглеждаме добре.

Електронен магазин

Дрехи на световноизвестни марки, доказани на модните подиуми, с отлично качество и уникален дизайн, биват заменяни с други и оставяни без употреба,купувани и захвърляни с етикет необличани нито веднъж,обличани за ревю или снимки,те просто в един момент стават ненужни,а в ях все още има живот. Ние вярваме, че трябва да дадем втори живот именно на тези качествени дрехи, които са изцяло запазени и могат да накарат друг да се чувства прекрасно в тях. Нашата цел е да се обличаме красиво и удобно, но и да правим това на добра цена, пестейки средства, които бихме могли да използваме за друго. Освен това, ние държим да имаме „богат гардероб“, но без за това да ощетява бюджета ни. Купувайки дрехи втора употреба и създавайки нашия „зелен гардероб“,  ние щадим природата и съдействаме активно за опазването на ресурсите на планетата Земя. Стремейки се да сме винаги в крак с модните тенденции,  при нас ще откриете актуални маркови дрехи на изключително достъпни цени.

С пазаруването в Rabox.eu вие казвате НЕ на потребителската култура и свръхпроизводството на евтини и некачествени стоки, овехтяващи още след първото ползване! 
Вместо това ние даваме втори шанс на качественото, предлагайки изцяло запазени маркови дрехи и продукти с гарантирано дълъг експлоатационен живот. Не са рядкост и марковите дрехи с етикет, необличани нито веднъж,  с които ще бъдете уникални, на изключително добра цена. В онлайн магазина може да изберете и своя аксесоар или подарък,за Вас, за вашето ежедневие,за специални моменти, близки и приятели, за всякакви поводи в живота ви!

Ако желаете да разнообразите гардероба си с модни съкровища  на световно известни марки, без да се разделяте със значителна сума пари, нашият on-line магазин е най-подходящия избор и място за Вас !
Пазарувайте с удоволствие! Следвайте ни редовно и ще намерите своята находка!

Ако имате нужда от съдействие, ние сме на Ваше разположение.

Маркови Обувки

НАШИЯ СТАРТ

Водени от желанието да разнообразим гардероба си,с нови и модерни дрехи и стоейки пред препълненият гардероб чудейки се с "какво да излезна на тази вечер",защото "нямам какво да облека",решихме да създадем on-line магазин с модни находки захвърлени там някъде,неизползвани никога,или пък обличани веднъж защото биват купувани в неподходящото настроение,защото това което за едни е "въобще не ми трябва това",за други е дълго мечтаната дреха от витрината на поредният бутик..Потопете се в модните изкушения които ви предлагаме,и бъдете винаги красиви.

ПРОМО ПРОДУКТИ

Motel -86%

Motel

68,00лв.10,00лв.
BRIGADA -79%

BRIGADA

94,00лв.20,00лв.
Gestuz -83%

Gestuz

114,00лв.20,00лв.
DENY ROSE -80%

DENY ROSE

40,00лв.8,00лв.

МАРКИ ПРОДУКТИ